Menu
Your Cart

Brosway Jewels

Ženska narukvica Brosway brenda izrađena je od najkvalitetnijeg hiruškog čelika u boji roze zlata iz kolekcije Desideri.Narukvica je dekorisana cirkonima koji joj daju dozu elegancije.Inspirisana je životom.Ima deo za podešavanje i dužinu od 18,5cm sa priveskom drvo života na kraju...
6.390 RSD
Bez poreza:6.390 RSD
Ženska "TENNIS" narukvica Brosway brenda izrađena je od najkvalitetnijeg hiruškog čelika u boji žutog zlata, iz kolekcije Desideri.Narukvica je dekorisana kockastim cirkonima u tirkiznoj boji, koji joj daju dozu elegancije i prizivaju na leto.Ima deo za podešavanje i dužinu od 18,5cm sa priveskom šk..
7.490 RSD
Bez poreza:7.490 RSD
Ženska dvoredna narukvica Brosway brenda izrađena je od najkvalitetnijeg hiruškog čelika u gold tonu iz kolekcije Desideri.Narukvica je dekorisana cirkonima koji joj daju dozu elegancije i karikama koje joj daju moćan izgled.Ima deo za podešavanje i dužinu od 18,5cm sa priveskom srce na kraju...
7.090 RSD
Bez poreza:7.090 RSD
Ženska dvoredna narukvica Brosway brenda izrađena je od najkvalitetnijeg hiruškog čelika u gold tonu iz kolekcije Desideri.Narukvica je dekorisana crnim cirkonima koji joj daju dozu elegancije i karikama koje joj daju moćan izgled.Ima deo za podešavanje i dužinu od 18,5cm sa priveskom srce na kraju...
8.290 RSD
Bez poreza:8.290 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije CHAKRA.Elegantna narukvica od hiruškog čelika u gold tonu sa Swarovski kristalima.Na centralnom delu je postavljen privezak u obliku vereničkog  prstena koji označava ljubav, stabilnost i večnost I graviranom porukom YOUR SMILE. YOUR EYES. YOUR VOICE, YOUR SC..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije CHAKRA izrađena je od hirurškog čelika u rose gold tonu. Simboliše je privezak sa sidrom koje ima diskretne cirkone i malo ljubičasto srce.Sidro predstavlja nadu, večnu ljubav i vernost. Poznato je po tome što drži brod čvrsto na jednom mestu,Ovo je simbol snažne, stab..
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Totalno drugačija i neodoljiva Brosway narukvica iz kolekcije CHAKRA izrađena je od nerđajućeg čelika u rose gold tonu. Ono što je čini tako posebnomom jeste njen privezak sa crvenim cirkonima u obliku usana i priveskom POLJUBI  ME. Narukvica ima deo za podešavanje i prilagođava se obimu z..
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Sanjajte lepe i pozitivne snove i budite zaštićeni od onih negativnih...Hvatači snova prenose srećne misli i pozitivnu energiju kroz Vaše telo dok spavate...Ova Brosway narukvica iz kolekcije Chakra DREAMCATCHER izrađena je od nerđajućeg čelika u silver tonu sa priveskom hvatača snova.Nosite je na s..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Simbol života koji se razvija kroz prostor i vreme...Drvo života predstavlja  želju za bogatim, smislenim postojanjem izgrađenim na čvrstim temeljima. Vaša amajlija za sreću u svim Vašim novim avanturama.Narukica je izređena od hirurškog čelika u silver tonu, sa priveskom drvo života čije su kr..
4.490 RSD
Bez poreza:4.490 RSD
Ženska narukvica brenda Brosway iz kolekcije Chakra LOVE HEART izrađena je od nerđajućeg čelika u gold ton sa kristalima duž narukvice, kao i visećim priveskom u obliku srca.Na naličju priveska je gravura sa posvetom " Čuvajte sebe " za one koji vole, vode računa o svojim strastima i vremenu. "..
6.790 RSD
Bez poreza:6.790 RSD
Narukvica od nerđajućeg čelika u boji zlata iz kolekcije Chakra sa simbolom beskonačnosti i natpisom LIFE...Beskonačnost je simbol savršenstva, dva međusobno povezana kruga koji ukazuju na odsustvo ograničenja i različite mogućnosti koje čovek ima u životu. Položena osmica povezana je sa ženskom ene..
6.390 RSD
Bez poreza:6.390 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo A, za sve one čije ime počnje na to slovo.A kao simbol originalnosti,nezavisnosti i kritičkog razmišljanja.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujed..
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo I, za sve one čije ime počnje na to slovo.I kao simbol promišljenosti, osetljivosti ali i strastvenosti.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujedno ..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo J, za sve one čije ime počnje na to slovo.J kao simbol ambicije, snage, volje i uspeha.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujedno daju i elegantan ..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo L, za sve one čije ime počnje na to slovo.L kao simbol sposobnosti, komunikacije i slobode.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujedno daju i elegan..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo M, za sve one čije ime počnje na to slovo.M kao simbol optimizma, ljubavi i prilagodljivosti.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujedno daju i eleg..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije Chakra Alfabet, koja na svom centralnom delu ima prIvezak slovo N, za sve one čije ime počnje na to slovo.N kao simbol optimizma, ljubavi I prilagodljivosti.Narukvica je izrađena od hiruškog čelika u silver tonu...krase je swarovski kristali koji joj ujedno daju i eleg..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije CHAKRA, koja na svom centralnom delu ima prelep privezak golubica mira, dok je narukvica ukrašena plavim kamenčićima...U grčkoj mitologiji golubica je predstavljala simbol mira, čistoće i duhovnog vođstva. Sa lakoćom i spokojem uma, suočite se i sa najtežim izazovima u..
6.390 RSD
Bez poreza:6.390 RSD
Nežna Brosway narukvica iz kolekcije Chakra izrađena je od nerđajućeg čelika u gold tonu sa priveskom u obliku meseca i zvezde. Narukvica na privesku zvezde ima gravuru "Ne prestani da sanjaš " a na svom naličju gravuru "Nada, želja, magija " . Brosway narukvica je stvorena da se nosi u sv..
8.290 RSD
Bez poreza:8.290 RSD
Brosway narukvica iz kolekcije CHAKRA LUCKY CHARM LADYBUG, izrađena je od hirurškog čelika u gold tonu. Centralni privezak na narukvici ima simbol bubamare i izgraviranu poruku DOBRA SREĆA.Bubamara je simbol sreće, bogatstva, zaštite...Nosite je na svojoj ruci kao amajliju koja će Vas verno pratiti ..
8.290 RSD
Bez poreza:8.290 RSD
Minđuša koja na svom privesku ima drvo života, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita, u silver tonu. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Gornji deo minđuše krase sitni cirkoni. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik visećeg prive..
2.090 RSD
Bez poreza:2.090 RSD
Minđuša sa simbolom mape sveta na privesku, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita u gold tonu. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik priveska je 8mm...
1.890 RSD
Bez poreza:1.890 RSD
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u silver tonu, sa plavim Swarovski kristalom... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix & ..
3.390 RSD
Bez poreza:3.390 RSD
Čvrsta narukvica od hiruškog čelika u boji žutog zlata iz kolekcije With You sa Swarovski kristalom.Sa prednje strane je natpis WITH YOU, a na poleđini ALWAYS.Prečnik narukvice je 6cm, predviđena je za manji ručni zglob, obima do 16,5cm...
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Atraktivna i bogata Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u silver tonu. Ukrašena je predivnim četvrtastim Swarovski kristalima u beloj boji.Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Atraktivna i bogata Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u gold tonu. Ukrašena je predivnim četvrtastim Swarovski kristalima u beloj boji.Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda j..
6.890 RSD
Bez poreza:6.890 RSD
Prelepa Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u gold tonu. Ukrašena je predivnim Swarovski kristalima u beloj boji.Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda je upravo ova Brosway nar..
6.490 RSD
Bez poreza:6.490 RSD
Prelepa Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u silver tonu. Ukrašena je predivnim Swarovski kristalima u plavoj boji.Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda je upravo ova Brosway ..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Prelepa Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u gold tonu. Ukrašena je predivnim Swarovski kristalima u tirkiznoj boji.Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda je upravo ova Brosway..
6.490 RSD
Bez poreza:6.490 RSD
Prelepa Brosway čvrsta narukvica, izrađena je od hirurškog čelika u silver tonu. Na svojoj unutrašnjoj strani ima gravuru ALWAYS WITH YOU. Ukoliko želite da poklonite narukvicu koja je personalizovana ovom gravurom, onda je upravo ova Brosway narukvica naša preporuka.Može se nositi samostalno, u kom..
5.590 RSD
Bez poreza:5.590 RSD
Showing 1 to 30 of 31 (2 Pages)