Menu
Your Cart

Brosway Jewels

Brand: Brosway Jewels Model: BHKL27
Brosway Chakra alke u silver tonu inspirisane su prijateljstvom i imaju viseći medaljon na kome je izgravirano UN AMICO PER SEMPRE (prijatelji zauvek). Pored visećeg medaljona, minđuše na sebi imaju jos dva minimalistička priveska-zvezdu severnjaču i cirkon koji ima Swarovski kristal.Alke su izrađen..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE048
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u silver tonu, sa belim Swarovski kristalom... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix & m..
3.390 RSD
Bez poreza:3.390 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE049
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u gold tonu, sa belim Swarovski kristalom... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix & mat..
3.390 RSD
Bez poreza:3.390 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE051
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u silver tonu, sa plavim Swarovski kristalom... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix & ..
3.390 RSD
Bez poreza:3.390 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE056
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u gold tonu, sa Swarovski kristalom u boji lavande... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix ..
2.790 RSD
Bez poreza:2.790 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL26
Brosway Chakra alke u gold tonu, sa tri viseća priveska koji su simboli sreće: detelina, crveni emajlirani rog i medaljon sa slonom i gravurom "buona fortuna"...Privesci na minđušama su simboli snage,poverenja i sreće...Minđuše su izrađene od hirurškog čelika prečnika 35mm...
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE050
Brosway chakra minimalističke mindjuše ,jedne od najpopularnijih i najtraženijih, izrađene su od hirurškog čelika u rose gold tonu, sa belim Swarovski kristalom... U pitanju su jako male minđuše, idealne su za one koji imaju više izbušenih rupica na uhu. Budite kreativni i sami pravite svoj mix &..
3.390 RSD
Bez poreza:3.390 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL22
Brosway Chakra alke u rose gold tonu sa graviranom porukom na visećem medaljonu...SLUŠAJ SVOJE SRCE. Odlučite da budete šta god želite, blistajte, slušajte svoje instinkte i živite svoje snove...Alke pored visećeg medaljona imaju i dva minimalistička priveska-srce i crikon sa Swarovski kristalom.Alk..
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL23
Brosway chakra alke RUŽA VETROVA u silver tonu, sa izgraviranom porukom ...ESPRIMI UN DESIDERIO...Svako od nas u dubini srca ima barem jedan san koji bi želeo da ostvari. Zatvorite oči, zamislite želju i učinite sve što možete da je ostvarite... Pored dominantnog medaljona, minđuše imaju jos dva min..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE011
Minđuša sa simbolom mape sveta na privesku, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita u gold tonu. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik priveska je 8mm...
1.890 RSD
Bez poreza:1.890 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE004
Minđuša koja na svom privesku ima drvo života, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita, u silver tonu. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Gornji deo minđuše krase sitni cirkoni. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik visećeg prive..
2.090 RSD
Bez poreza:2.090 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE006
Minđuša koja na svom privesku ima drvo života, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita, u rose gold tonu. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Gornji deo minđuše krase sitni cirkoni. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik visećeg pr..
2.490 RSD
Bez poreza:2.490 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE001
Minđuša sa simbolom deteline na privesku, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita. Idealna je za uho koje ima više probušenih rupica. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik priveska je 8mm...
1.890 RSD
Bez poreza:1.890 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKE001
Minđuša sa simbolom deteline na privesku, jeste pojedinačna minđuša iz Brosway kolekcije nakita. Idealna je za uho koje ima više rupica. Budite kreativni i drugačiji i sami napravite svoj mix and match. Prečnik priveska je 8mm...
1.890 RSD
Bez poreza:1.890 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL05
Brosway chakra ogrlica sa priveskom RUŽA VETROVA u silver tonu, sa izgraviranom porukom ...ESPRIMI UN DESIDERIO...Svako od nas u dubini srca ima barem jedan san koji bi želeo da ostvari. Zatvorite oči, zamislite želju i učinite sve što možete da je ostvarite... Pored dominantnog medaljona, ogrlica i..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL07
Brosway Chakra ogrlica u silver tonu, sa tri viseća priveska koji su simboli sreće: detelina, crveni emajlirani rog i medaljon sa slonom i gravurom "buona fortuna"...Privesci na ogrlici su simboli snage,poverenja i sreće...Verujte u sebe i neka vas prati sreća na svakom koraku...Ogrlica je izrađena ..
4.490 RSD
Bez poreza:4.490 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL09
Brosway Chakra ogrlica u silver tonu inspirisana je prijateljstvom i ima veći medaljon na kome je izgravirano UN AMICO PER SEMPRE (prijatelji zauvek). Pored prelepog medaljona, ogrlica na sebi ima jos dva minimalistička priveska-zvezdu severnjaču i cirkon koji ima Swarovski kristal."Za sve vreme pro..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL03
Brosway Chakra ogrlica u silver tonu sa graviranom porukom na visećem medaljonu...ASCOLTA IL TUO CUORE (slušaj svoje srce). Odlučite da budete šta god želite, blistajte, slušajte svoje instinkte i živite svoje snove...Ogrlica pored prelepog medaljona ima i dva minimalistička priveska-srce i crikon s..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKN053
Brosway Chakra ogrlica u silver tonu, sa tri viseća priveska koji su simboli sreće: detelina, rog (u Italiji se nosi kao zaštita protiv uroka)  i cirkon sa Swarovski kristalom"...Privesci na ogrlici su simboli snage,poverenja i sreće...Verujte u sebe i neka vas prati sreća na svakom koraku...Og..
5.290 RSD
Bez poreza:5.290 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKN054
Brosway Chakra ogrlica u gold tonu, sa tri viseća priveska koji su simboli sreće: detelina, rog (u Italiji se nosi kao zaštita protiv uroka)  i cirkon sa Swarovski kristalom"...Privesci na ogrlici su simboli snage,poverenja i sreće...Verujte u sebe i neka vas prati sreća na svakom koraku...Ogrl..
6.790 RSD
Bez poreza:6.790 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL04
Brosway Chakra ogrlica u rose gold tonu sa graviranom porukom na visećem medaljonu...ASCOLTA IL TUO CUORE (slušaj svoje srce). Odlučite da budete šta god želite, blistajte, slušajte svoje instinkte i živite svoje snove...Ogrlica pored prelepog medaljona ima i dva minimalistička priveska-srce i criko..
6.790 RSD
Bez poreza:6.790 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL02
Brosway chakra ogrlica u rose gold tonu, na čijem većem privesku se nalazi drvo života- kao simbol života koji se razvija kroz prostor i vreme. Drvo života predstavlja želju za bogatim, smislenim postojanjem izgrađenom na čvrstim temeljima.. Pored većeg, na ogrlici se nalaze i dva minimalistička pri..
6.790 RSD
Bez poreza:6.790 RSD
Brand: Brosway Jewels Model: BHKL12
Brosway Chakra ogrlica u roze gold tonu, inspirisana je ljubavlju, obećanjima i vernosti.  Ogrlica ima minimalističke viseće Swarovski kristale, dok je centralni privezak u obliku katanca i ključića, a kao detalj na  katancu izdvajamo graviranu poruku...OBEĆANJE... "ljubav vam je stavila b..
5.990 RSD
Bez poreza:5.990 RSD
Showing 1 to 23 of 23 (1 Pages)