Menu
Your Cart

Diesel

Brand: Diesel
Samo za hrabre...Master Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Brojčanik sata je u jednoj od nijansi sive sa tamno braon kožnom narukvicom.Kućište sata je  prečnika 43mmGarancija na sat je dve godine...
20.690 RSD
Bez poreza:20.690 RSD
Brand: Diesel
Diesel Scraper muški sat, drugačiji i originalan, ali u svom stilu.Sat ima glatku i udobnu kožnu narukvicu. Teksturno kućište sata u silver tonu, i brojčanik u tirkiz plavoj sa dominantnim podeocima, čine ga veoma atraktivnim i drugačijim.Prečnik kućišta je 43mm.Garancija dve godine...
21.990 RSD
Bez poreza:21.990 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Master Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.DARK GREYKućište sata je  prečnika 43mmGarancija na sat je dve godine...
32.890 RSD
Bez poreza:32.890 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Kao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je veliko prečnika 51mm,u jednoj od sivih nijansi.Sat ima glatk..
32.890 RSD
Bez poreza:32.890 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Kao detalj izdvajamo pločicu na crnom brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je veliko prečnika 51mmGarancija na sat je dve godine...
35.290 RSD
Bez poreza:35.290 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.CRNI ČELIK & ROZE GOLD DETALJIkao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je veliko prečnika 51mmGaranc..
37.690 RSD
Bez poreza:37.690 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.CRNI ČELIK & PRELIVAJUĆE REFLEKTUJUĆE STAKLOkao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je veliko prečn..
37.690 RSD
Bez poreza:37.690 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Kombinacija GUN METAL & NOCTURNE BLUE čine da ovaj sat izgleda moćno na Vašoj ruci, a kao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "O..
36.490 RSD
Bez poreza:36.490 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...TIMEFRAME hronografModel sata iz Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Sat ima intenzivno crni brojčanik sa crvenom sekundarom i silikonsku crnu narukvicu.GOLD kućište sata je  prečnika 47mmGarancija na sat je dve godine...
23.025 RSD
Bez poreza:23.025 RSD
Brand: Diesel
Zašto ne biste otišli na nove stilske visine i to uz GOLD merač vremena modne kuće Diesel ?Sat je u MAT GOLDUPrečnik velikog i robusnijeg kućišta je 48mmKao upečatljiv detalj izdvajamo narukvicu sata koja je širine 26mm.Sat ima garanciju od dve godine..
34.190 RSD
Bez poreza:34.190 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografModel sata iz najpopularnije Diesel  kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.U kombinaciji SILVER & GOLD sa crnim brojčanikom.Kao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je veliko ..
34.190 RSD
Bez poreza:34.190 RSD
Brand: Diesel
Zašto ne biste otišli na nove stilske visine i to uz GOLD merač vremena modne kuće Diesel ?Sat je u MAT GOLDUPrečnik velikog i robusnijeg kućišta je 50mmKao upečatljiv detalj izdvajamo narukvicu sata koja je širine 26mm.Sat ima garanciju od dve godine..
36.490 RSD
Bez poreza:36.490 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief hronografAnalogno-digitalni model sata iz najpopularnije Diesel kolekcije spreman da odgovori na različite potrebe modernog muškarca.Narukvica na ovom modelu je meka silikonska.Kao detalj izdvajamo pločicu na brojčaniku sata sa gravurom "ONLY THE BRAVE"Kućište sata je vel..
37.690 RSD
Bez poreza:37.690 RSD
Brand: Diesel
Samo za hrabre...Mega Chief Hronograf...Model iz jedne od najpopularnijih Diesel kolekcija satova. Potpuno je originalan i u svom stilu. Ceo sat je prekriven Diesel logom ,sto ga čini drugačijim od svih iz ove kolekcije satova.Budite hrabri i smelo ga ponesite na svojoj ruci, kao sto je i naglašeno ..
35.290 RSD
Bez poreza:35.290 RSD
Brand: Diesel
DIESEL GRIFFED, jedan od najatraktivnijih hronografa u Diesel kolekciji satova do sada... Kao detalj izdvajamo drevnog zmaja na brojčaniku sata, što ovaj model definitivno čini drugačijim i moćnim.. Kućište sata je u kombinaciji zelene i crne boje. Zelena kroko kožna narukvica čini da ovaj model izg..
38.990 RSD
Bez poreza:38.990 RSD
Brand: Diesel
DIESEL BABY CHIEFmonohromatski hronograf koji je ceo u sjajnom silver tonu. Ono što na većini Diesel satova izdvajamo jeste natpis na brojčaniku sata ONLY THE BRAVE...Na brojčaniku sata su jasno pregledni podeoci i kazaljke u beloj boji,kao i datum koji je takođe jasno vidljiv.Sat je idealan za svak..
35.290 RSD
Bez poreza:35.290 RSD
Brand: Diesel
DIESEL SPIKED muški hronograf u silver tonu... Ono što ovaj model izdvaja i čini ga drugačijim u Diesel carstvu satova, jeste njegov brojčanik u nebo plavoj boji, na kome su jasno vidljivi beli podeoci, kazaljke i datum a tu je i šrafljeno kućište koje mu daje dozu atraktivnosti.Idealan je za sve hr..
35.290 RSD
Bez poreza:35.290 RSD
Brand: Diesel
…mali,najmanji DIESEL samo za hrabre /natpis na brojčaniku sata/Dobro poznat model Diesel sata u svojoj najmanjoj verziji /32mm/ i neutralnom novom tonu roze golda / baby roze gold/Garancija na sat je dve godine...
22.990 RSD
Bez poreza:22.990 RSD
Brand: Diesel
Crni sjaj iz Diesel carstvaSat je od crnog čelika, ima tamno sive cirkone na kućištu i elegantnu reljefnu kožnu narukvicu koja ukazuje na dubinu i stav.Veličina kućišta: 46x54 mm / veliki sat/Debljina kućišta: 10 mmŠirina narukvice: 22 mmGarancija na sat je dve godine...
41.490 RSD
Bez poreza:41.490 RSD
Showing 1 to 19 of 19 (1 Pages)