Menu
Your Cart

Guess

Brand: Guess
Guess Aura u sjajnom roze golduima kućište prečnika 36mm, brojčanik sata je prelivajuće sedefasti, cirkonski indeksi, jasan pregled datuma i dana u nedelji dopunjuju izgled ovog  sata nosivog u svim prilikama.Garancija na sat je dve godine...
26.100 RSD
Bez poreza:26.100 RSD
Brand: Guess
Guess sat sa slike je ovalnog pravougaonog oblika sa prečnikom kućišta 38mmSat ima prikaz dana u nedelji, datuma i doba dana.Mnoštvo mikro cirkona obavilo je ovaj sat .Garancija na sat je dve godine..
35.890 RSD
Bez poreza:35.890 RSD
Brand: Guess
Guess CAMPBELL ima teget bročanik sa teksturom šarom i neobičniji je sat sa retro notom.Prečnik kućišta je 42mm /veći je sat/ Mrežasta narukvica je podesiva.Garancija na sat je dve godine...
15.820 RSD
Bez poreza:15.820 RSD
Brand: Guess
Guess SupernovaSavršen ton ponoćno plave boje na ovom minimalističkom satu kao glavni detalj ima dijamante na poziciji broja 12h i 6h.Prečnik kućišta je 42mm /veći sat/.Sat je na prefinjenoj mrežastoj narukvici u istoj boji kao i brojčanik /ponoćno plava/.Garancija na sat je dve godine...
24.180 RSD
Bez poreza:24.180 RSD
Brand: Guess
Guess Clear CutBoemska rapsodija na Vašoj ruci ....Guessov sat odiše slobodom i romantikom u isto vreme...a intenzivan i sjajan  roze gold ton savršeno je uklopljen u ceo dizajn.Transparentno manje kućište od 34mm kroz koje se vidi deo mehanizma je glavni detalj na satu.Garancija na sat je dve ..
22.640 RSD
Bez poreza:22.640 RSD
Brand: Guess
Guess Continental hronografu neutralnom silver tonu dizajniran za sve koji vole veliki sat jednostavne forme bez cirkona.Sat ima  crno sivi brojčanik.Prečnik kućišta je 44mm.Sat je pripada muškom delu Guess kolekcije ali po nama odlično stoji i damama.Garancija na sat je dve godine...
23.080 RSD
Bez poreza:23.080 RSD
Brand: Guess
Guess Connoisseur sa atraktivnim brojčanikom u emerald zelenoj boji...Vaša “pratnja” sa stilom...Ovaj Guessov unisex sat na Vašem zglobu podićiće Vaš outfit na viši nivo.Sat je u kombinaciji mat silver tona i sjajnog gold tona koji je  prisutan po sredini narukvice i koroni sata.Prečn..
22.640 RSD
Bez poreza:22.640 RSD
Brand: Guess
..model koji nam dolazi iz Guess carstva LUNA u savršenom roze gold tonu ima prečnik kućišta od 36mm, sedefasti brojčanik sa rimskim brojevima, prikaz datuma i dana u nedelji…nežniji i sjajan roze gold na ovom satu odiše glamuromgarancija na sat je  dve godine…..
21.980 RSD
Bez poreza:21.980 RSD
Brand: Guess
Ukoliko imate želju da u Vaš stajling uvrstite sat koji je nosiv u svim prilikama,naš predlog je novi Guess hronograf koji ima prečnik kućišta od 37mm, sjajan silver ton.Svi detalji na satu su neutralni i idealno povezani u jednu celinu tako da sat odiše sportskom elegancijom.Garancija na sat je dve..
20.030 RSD
Bez poreza:20.030 RSD
Brand: Guess
Naš omiljeni Guess u sjajnom ROZE GOLDU odiše monohromatskim stilom koji je jednostavan, elegantan, glamurozan i savršen za svačiji ukus..Kućište je prečnika 39mm…Sat je u kompletno u nežnom svetlijem roze gold tonu.Garancija na sat je dve godine...
25.390 RSD
Bez poreza:25.390 RSD
Brand: Guess
..od Guessa za gradsku devojku  MOONLIGHTGuess sata sa slike je u sjajnom ROZE GOLD tonu sa mnoštvom različitih cirkona koji su u savršenom skladu.sat ima prečnik kućišta 36mm/srednja veličina/, hronograf...garancija dve godine … ..
26.100 RSD
Bez poreza:26.100 RSD
Brand: Guess
Guess SOLSTICE hronograf u savršenom silver tonuBoemska rapsodija na Vašoj ruci...Ovaj Guessov elegantan sat obojen je slobodom i romantikom u isto vreme...Brojčanik sata je transparentano sivi tako da se vidi deo mehanizma, njegov obod kao i koronu sata krasi red mikro cirkona.Garancija na sat je d..
21.540 RSD
Bez poreza:21.540 RSD
Brand: Guess
Guess SOLSTICE hronograf u savršenom gold tonuBoemska rapsodija na Vašoj ruci...Ovaj Guessov elegantan sat obojen je slobodom i romantikom u isto vreme...Brojčanik sata je transparentano sivi tako da se vidi deo mehanizma, njegov obod kao i koronu sata krasi red mikro cirkona.Garancija na sat je dve..
24.260 RSD
Bez poreza:24.260 RSD
Brand: Guess
GUESS -uvek moderan i atraktivan, ovog puta nam donosi sportsko glamurozni multifunkcionalan ATHENA model sata u najatraktivnijoj kombinaciji boja.Kućište sata je u gold tonu sa transparentnim brojčanikom kroz koji se providi mehanizam. Narukvica sata je napravljena od finog silikona koji je la..
22.640 RSD
Bez poreza:22.640 RSD
Brand: Guess
GUESS vladar urbanog stila najavljuje povratak ženstvenosti sa ovim prelepim i neobičnim satom.•Silver kućište prečnika 39mm, brojčanik sata je transparetno tirkizni kroz koji se vidi deo mehanizma.•Transparentna silikonska i nežna narukvica je u najsvetlijem tirkiznom tonu.•Garancija na sat je dve ..
18.020 RSD
Bez poreza:18.020 RSD
Brand: Guess
GUESS vladar urbanog stila najavljuje povratak ženstvenosti sa ovim prelepim i neobičnim satom.•Silver kućište prečnika 39mm, brojčanik sata je transparetno ponoćno plavi, kroz koji se vidi deo mehanizma.•Transparentna silikonska i nežna narukvica je takođe u ponoćno plavom tonu.•Garancija na sat je..
20.800 RSD
Bez poreza:20.800 RSD
Brand: Guess
Guess SupernovaSavršen minimalistički sat u silver tonu, kao glavni detalj ima dijamant na poziciji broja 12h.Prečnik kućišta je 44mm, brojčanik sata je u crnoj boji.Sat je na prefinjenoj mrežastoj narukvici ...Garancija na sat je dve godine...
20.030 RSD
Bez poreza:20.030 RSD
Brand: Guess
Atraktivan i klasičan u isto vreme, Guess sat iz kolekcije CUBED u silver tonu. Kao detalj izdvajamo brojčanik koji ima teksturni "G" print koji je takođe u silver tonu. Idealan je za svakodnevno nošenje.Prečnik kućišta je 40mm.Garancija dve godine...
16.920 RSD
Bez poreza:16.920 RSD
Brand: Guess
Atraktivan i klasičan u isto vreme, Guess sat iz kolekcije CUBED u gold tonu. Kao detalj izdvajamo brojčanik koji ima teksturni "G" print u boji šampanjca... Idealan je za svakodnevno nošenje ukoliko volite gold ton na Vašoj ruci.Prečnik kućišta je 40mm.Garancija dve godine...
19.560 RSD
Bez poreza:19.560 RSD
Brand: Guess
Atraktivan Guess sat iz kolekcije CUBED u rose gold tonu. Kao detalj izdvajamo brojčanik koji ima teksturni "G" print u kombinaciji braon i bele boje. Budite slobodni da ponesete nesto drugačiji sat na Vašoj ruci u svakodnevnoj varijanti.Prečnik kućišta je 40mm.Garancija dve godine...
20.800 RSD
Bez poreza:20.800 RSD
Brand: Guess
Guess MOD HEAVY METAL CLEAR sat u gold tonu.Nemojte se ustručavati da budete diva!Bez ustručavanja ponesite ovaj atraktivan sat u gold tonu sa transparentnim pravougaonim kućištem, prečnika  30mm .Kao glavni detalj izdvajamo atraktivnu i moćnu narukvicu koja se sastoji iz dva lanca.Garanci..
20.660 RSD
Bez poreza:20.660 RSD
Brand: Guess
Guess HEAVY METAL IRIDESCENT CLEAR sat u prelivajućim tonovima duginih boja, na kome dominira ljubičasti ton..Nemojte se ustručavati da budete diva! Ponesite na ruci sat koji Vaš izgled podiže na sasvim novi level...Bez ustručavanja ponesite ovaj atraktivan sat u prelivajućim bojama sa transpar..
23.080 RSD
Bez poreza:23.080 RSD
Brand: Guess
Predivan i potpuno drugačiji Guess sat iz kolekcije SUGARPLUM, u potpunosti je sjajnom u silver tonu. Sat ima blistavi brojčanik koji je posut minijaturnim svetlucavim cirkonima.Ono što bi smo smo posebno izdvojili kod ovog modela je njegovo staklo koje je ukrašeno GUESS logotipom, kao i prepoznatlj..
15.120 RSD
Bez poreza:15.120 RSD
Brand: Guess
Predivan i potpuno drugačiji Guess sat iz kolekcije SUGARPLUM, koji je u potpunosti prekriven ljubičastom bojom sa primesama duginih boja, ima blistavi brojčanik koji je posut minijaturnim svetlucavim cirkonima u boji slatke šljive.Ono što bi smo posebno izdvojili kod ovog modela je njegovo staklo k..
20.660 RSD
Bez poreza:20.660 RSD
Brand: Guess
Vaša “pratnja” sa stilom...Nova mini verzija Guess sata klasičnog izgleda, dolazi nam iz kolekcije MINI LUNA, sa brojčanikom u najnežnijoj sedefasto beloj boji...Ovaj sat na Vašem zglobu podići će Vaš outfit na viši nivo.Sat je u kombinaciji silver i sjajnog roze gold tona koji je prisutan..
21.980 RSD
Bez poreza:21.980 RSD
Brand: Guess
Vaša “pratnja” sa stilom...Nova mini verzija Guess sata klasičnog izgleda, dolazi nam iz kolekcije MINI LUNA, sa brojčanikom u najnežnijoj nebo plavoj boji...Ovaj sat na Vašem zglobu podići će Vaš outfit na viši nivo.Sat je u kombinaciji silver i sjajnog gold tona koji je prisutan po sredi..
21.540 RSD
Bez poreza:21.540 RSD
Brand: Guess
Dominantan i efektan, a u isto vreme nežan sportsko elegantan GUESS sat na silikonu, u golubije plavoj nijansi, idealan je za sve dame koje vole nešto drugačije satove.Kućište ovog modela je u gold tonu i uokvireno je cirkonima koji mu daju određenu notu luksuza i elegancije.Brojčanik sata je u isto..
24.260 RSD
Bez poreza:24.260 RSD
Brand: Guess
Ukoliko želite da na ruci ponesete sat koji ima elegantan sportski izgled, onda je GUESS SELENE model sata upavo za Vas.Kao glavni detalj izdvajamo prefinjen i mekani silikonski prašnjavo plavi kaiš...Kućište sata je u gold tonu i krase ga pravougaoni cirkoni u nizu. Brojčanik sata je u istoj nijans..
28.140 RSD
Bez poreza:28.140 RSD
Brand: Guess
4G Vintage narukvica od nerđajućeg čelika u boji antičkog srebra.Specijalan premaz i rad narukvice kao i 4D logotip čine da izgleda jedinstveno i drugačije.Dužina narukvice je 14.60 cm-..
5.490 RSD
Bez poreza:5.490 RSD
Brand: Guess
Guess narukvica iz kolekcije Moon Phases, izrađena je od hirurškog čelika u silver tonu, sa priveskom u obliku polumeseca,u kome se nalazi efektan Swarovski kristal, koji naglašava atraktivnost ovog modela.Narukvica je podesiva po dužini, za obim ruke od 16-18 cm...
4.400 RSD
Bez poreza:4.400 RSD
Showing 1 to 30 of 177 (6 Pages)